Látka s potiskem impregnované - kamufláž 3

DX1087
Skladem
249,00 Kč
S DPH Dodací lhůta 4-5 pracovní dny

1 ks = 1 běžný metr (role má šířku 1,55m )

Popis

Tkanina s Motivem  100% polyester (s potiskem Oxford) se vyznačuje odolností vůči vodě. Částečně nepromokavá látka polyester je impregnovaná na jedné , má tedy vlastnosti odolné proti vodě. 

Látka je z jedné strany potažena bezbarvým polyuretanem, který odpuzuje vodu. Textilie je velmi odolná proti oděrům a roztažení,  a příjemná na dotyk. Díky těmto vlastnostem nachází tkanina široké uplatnění v průmyslu, např. při výrobě zahradního nábytku, sedacích vaků a polštářů, pelechů, batohů, markýz, pracovního oděvu a dalších voděodolných výrobků.

Kvalita této tkaniny a její nezávadnost je doložena certifikátem Öko-Tex Standard-100, což je přední bezpečnostní značka na světě. 

Tkanina se snadno udržuje čistá – skvrny a nečistoty odstraňujeme pomocí měkké houbičky a vody s mýdlem  nebo praní na 40 stupňů, případě pomocí slabších čistících prostředků. K čištění nepoužívejte agresivní chemické čistící prostředky obsahující rozpouštědla a bělidla.

Látka polyester je vhodná pro použití na:

houpaček, vaků, markýz, slunečníků, venkovních stínících plachet, altánků, venkovních sedáků, tašek, batohů,  apod.

- sedací vaky,

- tašky, nákupní tašky

- sedáky na zahradní nábytek, exteriérové ​​židle, polštáře na ​​sezení

- pelechy pro zvířátka, pelíšků pro domácí mazlíčky

- nepremokavé části kočárků, nepromokavé podložky do kočárků, tašky na kočárky, nepromokavé rukávníky na kočárky, nepromokavé vkladky do bund na nošení miminka, nepromokavé nosiče pro miminka, nepromokavé clony na kočárky, nepromokavé stříšky do kočárků, nepromokavé fusaky do kočárků, nepromokavé slintáčiky na ochranné pásy do auta nebo kočárku.

- Barvy nemusí plně odpovídat skutečnosti, odchylky jsou způsobeny nesprávnou kalibrací monitoru.

Detaily produktu

Motiv
Kamufláž
Hmotnost
190 (g/m²)
Složení
100% PES
Šířka
155 cm
Zadní část
Polyurethan (PU/WD)
Látka
Vodu odpuzující látky
200 ks

Recenze

No reviews

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.