Bouclé Cuddly Soft Premium, Milano Taupe Potahová látka Plyšové látky Šicí látky Nábytkové látky odolné vůči UV

ABRIAMO01
Skladem
420,00 Kč
S DPH Dodací lhůta 4-5 pracovní dny

1 ks = 1 běžný metr (role má šířku 1,42m )

Popis

PERFEKTNÍ METROVÉ LÁTKY PRO KAŽDÉHO NADŠENCE ŠITÍ: Je šití a ruční práce vaším koníčkem? Pak pro vás máme dokonalé řešení: útulné měkké tkaniny prodávané v metráži, jemné jako plyš, přesto trvanlivé a odolné proti roztržení. Naše dekorativní, sametově hebká a velmi jemná bouclé látka je vyrobena z PES, což výrazně zvyšuje životnost a odolnost látky proti roztržení.

ODOLNÉ A ŠETRNÉ KE ZVÍŘATŮM: naše vysoce kvalitní zboží se vyznačuje výjimečně měkkou strukturou. Látka se vzhledem bouclé umožňuje rozmanité využití. Jsou přátelští k domácím mazlíčkům. Psí nebo kočičí chlupy snadno odstraníte ručně. Naše zahradní zboží má certifikát OEKO-TEX.

PRODÁVÁME PO METROVÝCH PLATNÁCH: Naše prémiové látky se prodávají na metráž, tj. V. 1ks = 1m x 1,42m, 5ks = 5m x 1,42m atd. Naše látky jsou střiženy z role látky. Pokud je objednáno více kusů v jedné barvě, bude odeslána jedna souvislá délka. Praktické řešení pro ty, kteří si cení pohodlí – vy se rozhodnete, kolik metrů materiálu potřebujete, a my se postaráme o zbytek!

ODOLNOST PROTI ODĚRU 45 000 OTÁČEK: Výrobek je těžko hořlavý. Prošel testem cigaret (EN 1021-1). Naše šicí látky jsou vhodné i pro začátečníky, protože se s nimi velmi snadno pracuje: stříhání a šití. Plyšová látka je velmi měkká, ale odolná, takže se skvěle hodí jako nábytková látka na potahy na židle, měkké polštáře, přehozy a přehozy.

ℹ️ TECHNICKÉ ÚDAJE: Materiál: 100% PES, gramáž: 580 g/m² ± 5 %, šířka role: 142 cm ± 2 cm. Materiál je odolný vůči UV záření: 6. Výrobek je pečlivě složen a zabalen, aby se při přepravě nepomačkal. Lze jej prát v pračce na 30 stupňů. Nedoporučuje se používat bělidla nebo jiné agresivní chemikálie.

 Barvy nemusí plně odpovídat skutečnosti, odchylky jsou způsobeny nesprávnou kalibrací monitoru.

Detaily produktu

Hmotnost
580 G/M² ± 5%
Test oděruvzdornosti Martindale
45 000
Složení
100% PES
Šířka
142 cm
Zadní část
Polyesterová pletenina
Povrch
Bouclé
Látka
Polyesterové látky
Samozhášivá
Ano
Barva
Taupe
100 ks

Recenze

No reviews

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.